Pravne napomene

Svako korištenje MojaŠalica.hr podložno je niže navedenim uvjetima. Sadržaj objavljen na ovoj web stranici smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka Svijet Maskica d.o.o.

Svijet Maskica d.o.o. uložit će razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na MojaŠalica.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Svijet Maskica d.o.o. neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja MojaŠalica.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Svijet Maskica d.o.o. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Svijet Maskica d.o.o. nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzimaju nikakvu odgovornost za takve informacije. Svijet maskica d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Prijavi se na naš newsletter i ostvari dodatne pogodnosti!

Što kažu o nama

Ocjena 5/5

Ljubazni, komunikacija na nivou, brza isporuka, kvaliteta vrhunska... Prezadovoljna! Preporučam!
👌👌👌

Mia Sadlo
Ocjena 5/5

Profesionalni, ljubazni, jako lako se dogovoriti oko svega. Brza dostava, šalica baš onako kako sam zamišljala, a zapakirana da nema šanse da bude ikakvog oštećenja!! Preporučam!!🤩

Antonija Senjak
Ocjena 5/5

Profesionalni, pristupačni, dragi, lako se dogovoriti, brza izrada i isporuka. Same pohvale 🍀. Opet ću naručiti.
👍🌼.

Andrea Škifić
Ocjena 5/5

Topla preporuka svima! Ljubaznost, susretljivost, profesionalnost i brzina odlike su koje osvajaju na prvu!
Naručena šalica je predivna ❤❤❤

Jasna Šemiga-Pintarić
Ocjena 5/5

Preporučila bih svima kupnju jer jako su ljubazni, a proizvodi fenomenalni! 😘

Ivana Anavi
Ocjena 5/5

Sve pohvale za vas rad, ljubaznost i brzu isporuku. Svaka čast za vas!!!!💕

Lucija Jagodin Matić
Kontaktirajte nas putem Facebook MessengeraKontaktirajte nas putem broja 385916333644
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima.