Reklamacije

Naša polica za reklamacije traje 30 dana od trenutka prodaje. Ako je prošlo više od 30 dana, ne možemo Vam ponuditi potpuni povrat novca ili zamjenu.

Da biste mogli dobiti povrat, Vaš proizvod mora biti nekorišten i u istom stanju kao prilikom primitka. Mora biti i u originalnom pakiranju.

Da bismo potvrdili reklamaciju, morate imati i račun koji dokazuje kupnju. 

Povrat

Nakon što smo dobili reklamirani proizvod, javit ćemo Vam se povratno e-mailom da smo ga primili. Također, javit ćemo stanje Vaše reklamacije (je li prihvaćena ili odbijena).

Ako prihvatimo Vašu reklamaciju, dobit ćete povrat novca na svoju karticu ili na originalni oblik plaćanja unutar nekoliko dana. 

Sredstva nisu primljena

Ako niste još dobili svoj povrat, molimo da opet provjerite svoj račun. Nakon toga kontaktirajte svoju banku jer nekada je potrebno neko vrijeme da se procesuira plaćanje. Ako ste ovo sve napravili i još niste dobili svoja sredstva, javite nam se na prodaja@mojasalica.hr.

Proizvodi na akciji

Reklamirati se mogu samo proizvodi koji nisu kupljeni uz popust. 

Zamjena

Zamijenit ćemo proizvode samo ako su na neki način oštećeni. Ako želite zamijeniti svoj proizvod za drugi koji je identičan prvome, javite nam se na email adresu prodaja@mojasalica.hr i pošaljite svoj proizvod na adresu Ulica Kneza Branimira 24, 10000 Zagreb.

Gdje vratiti proizvod

Ako želite vratiti svoj proizvod, pošaljite ga na adresu Konjščinska ulica 28, 10000 Zagreb. 

Trošak poštarine snosi kupac i taj iznos se ne uračunava u povrat. Ako dobijete povrat novca, cijena poštarine će se odbiti od konačnog iznosa povrata. 

Oviseći o tome gdje živite, možda će biti potrebno nekoliko dana da dobijete svoj proizvod. 

Treba Vam pomoć?

Ako Vam treba pomoć ikakve vrste, javite nam se na mail prodaja@mojasalica.hr.

Prijavi se na naš newsletter i ostvari dodatne pogodnosti!

Što kažu o nama

Ocjena 5/5

Ljubazni, profesionalni i brzi. Bilo mi je hitno za poklon, doslovno u sat vremena napravljene šalice i poslane kod mene su bile za manje od 24h.
Za svaku pohvalu 👌😊

Nataša Zember
Ocjena 5/5

Profesionalni, ljubazni, jako lako se dogovoriti oko svega. Brza dostava, šalica baš onako kako sam zamišljala, a zapakirana da nema šanse da bude ikakvog oštećenja!! Preporučam!!🤩

Antonija Senjak
Ocjena 5/5

Profesionalni, pristupačni, dragi, lako se dogovoriti, brza izrada i isporuka. Same pohvale 🍀. Opet ću naručiti.
👍🌼.

Andrea Škifić
Ocjena 5/5

Šalica je stigla i oduševljena sam 👌. Predivno👍. Hvala 😍

Marija Bulić
Ocjena 5/5

Šalice su savršene i stigle su točno na vrijeme. 😍 Ovo je drugi put da naručujem s Vaše stranice. I opet ću. Sve pohvale 👌🙂

Karolina Vrček
Ocjena 5/5

Upravo sam dobila naručenu šalicu, predivna je. Hvala vam na brzini. Kada opet tako nešto budem trebala znam kome ću se obratiti! 🤗

Kajli Džemper
Kontaktirajte nas putem Facebook MessengeraKontaktirajte nas putem broja 385916333644
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima.